szerviz-technikus

Fejlődés miatt cégünk szerviz, technikus munkakörbe keres kollégát akár azonnali kezdéssel.

Kedves leendő kolléga!

Ha elege van a nagy létszámú, nyüzsgő munkahelyekből, szervizekből akkor nálunk a nyugalom szigetére talál és akár friss nyugdíjasként is várjuk jelentkezését, irodai tiszta környezetben.

Alkalmazotti vagy akár vállalkozói státuszban (min heti 3 munkanapon a szervizben).

Kis létszámú, 10 éves budapesti központú, magyar tulajdonú cégünk az Olasz LAICA márka (www.laica.hu) képviselőjeként a piacon meghatározó a vízszűrő kancsók, ill. konyhafelszerelési cikkek nagykereskedelmi forgalmazása területén.

Viszonteladó partnereink között található: Auchan, Spar, Beston, E-digital, Kika, Rossmann, Mömax, Möbelix, Expert, stb.


Feladatok:

Termékkel kapcsolatos "After sales" ügyek, kezelése. Egy adott termékhez tartozó dokumentum előkészítése, ellenőrzése. Szervizbe érkező elektronikus készülékek bevizsgálása, javítása. Telefonos segítségnyújtás a vevőknek. Szervizhez és termékekhez kapcsolódó nyilvántartás, alkatrész raktár kezelése.


Az ideális jelölt műszaki beállítottságú, van tapasztalata a kis-háztartási gépek szervizelésében. Precizitás, jó kommunikációs és problémamegoldó készség jellemzi.
Megbízható, és alapfokú számítástechnikai ismeretei támogatják munkájában.

Előny:
Elektro mechanikus kiskészülékek javításban jártasság, használható angol nyelvtudás. Symbol készletnyilvántartó rendszer ismerete.

Munkavégzés helye: Silko & CO Kft Budapest XVI. Ikarusz Ipari park
29 irodaépület iroda/szervizben.


Céginfó: www.laica.hu, www mosolygos.hu
Munkaidő: 8.30. -16.30h.

A fényképes önéletrajzokat, amelyben meggyőz minket, hogy Ön az ideális jelölt, fizetési igény és referencia megjelölésével várjuk 2019.06.15-ig: a info@silko.hu email címre.

Kérem, vegye figyelembe, hogy csak azoknak fogunk visszajelzést küldeni, akiket személyes riportra hívunk be.


 

Webáruház készítés