Laica sous vide termékek
A tökéletes fogás mindig garantált!
Egy ízletes és egészséges főzési módszer: A LAICA Sous Vide rendszernek köszönhetően hozzáadott zsiradék nélkül készítheted el ételeidet. Az ételek ízletesebbek lesznek, megmarad természetes színük és szaftos állaguk. A tasakok megóvják az ízeket, tápanyagokat és csökkentik a főzés során hozzáadandó extra zsiradék mennyiségét.
A Sous Vide (ejtsd: szu vid, magyarul vákuum alatt) egy egyszerű és precíz gourmet főzési technika, melyet a séfek már hosszú ideje alkalmaznak, hogy mindig tökéletes fogásokat készíthessenek. Az ételt egy műanyag tasakba helyezik (lehetőleg vákuumosan zárhatóba) és alacsony hőmérsékleten megfőzik. A sous vide rendszerek lehetővé teszik a hőmérséklet pontos felügyeletét – ami a hagyományos főzési folyamatoknál nem lehetséges –, így garantálják a fogások reprodukálhatóságát.
Előre elkészítheted a fogásokat amikor időd engedi, és biztonságosan tárolhatod azokat vákuum alatt. Amikor szükséges, csak tedd a lezárt tasakokat pár percre főzési hőmérsékletű forró vízbe, és az ételek már tálalhatóak is. Tökéletesen átfőttek és szaftosak, mintha csak frissen készültek volna.
A LAICA Sous Vide készülékek az integrált termosztátnak köszönhetően biztosítják a megfelelő, előre beállított hőmérsékletet. Ez garantálja a mindig tökéletes végeredményt. A főzés során nem kell többé folyamatosan a hőmérsékeletet figyelned. Ételei hosszabban eltarthatóak: a vákuum alatt főtt ételek hosszabb ideig tárolhatóak a hűtőben vagy a mélyhűtőben.